HABERLER

Ballıca Mahallesinde yeniden ''DOĞUŞ'' rüzgarı esti

       Kurumsal Pazarlama, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar ARTAR öncülüğünde yapılan ziyarette,Ballıca Mahallesi Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğini ziyaret edip, mahalle muhtarı Bayram Ali Atasoy'u hizmetlerinden dolayı kutlayan ''yeniden'' Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Ali POLAT, mahallenin sağlıkla ilgili sorunlarını ilk ağızdan dinleyip çözüm önerilerini dinleyip kolları sıvadı.

       Vatandaşların sağlığa ulaşmada yaşadığı sorunları ve sıkıntıları da yerinde dinleyen ''yeniden'' Doğuş Hastanesi kurmay yönetim kadrosu ve doktorları, çözüme yönelik anında aldığı kararlarıyla vatandaştan takdir topladı.

       Yatağından kalkamayan hastaların bizatihi evine gidip sağlık kontrolünü evinde yapan uzman doktorlara olan sevgi ve teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler.

        24 saat doktor ve yönetici kadrosuna ulaşabilmenin rahatlığını yaşayacak olan Ballıca mahallesi sakinleri ile yeniden ''Özel Doğuş Hastanesi'' heyetinin ayrılırken kucaklaşması görülmeye değerdi.